CampusOnlinen 5 parasta asiaa

Blog, Opiskelijalähettiläät

Tässä blogikirjoituksessa kerron mielestäni 5 parasta asiaa CampusOnlinesta. 

1. Non-stop -opintojaksot 

CampusOnlinen lukukausien lisäksi on vaihtoehtona Non-stop -opintojaksoja, jotka pyörivät ympäri vuoden. Näin saa hyödynnettyä myös joulu- ja kesälomat opiskeluihin eikä opintoja kasaannu lukukausille liikaa. 

Itse toivoisin Non-stop -opintojaksoja enemmän, tällä hetkellä tarjontaa on enemmän lukukausien aikana ja siten mielenkiintoista kurssia on vaikea löytää. Joskus toki onnistaa! 

2. Voit opiskella siihen aikaan, kun sinulle sopiiOsa opinnoista on täysin itsenäisesti tietyn aikarajan sisällä suoritettavia, kun taas osassa opintojaksoissa on paljon verkossa tehtäviä ryhmätöitä ja rajatumpia aikatauluja. 

3. Voit valita itseäsi kiinnostavia kursseja toisista ammattikorkeakouluista ja sisällyttää ne opintoihisi 4. CampusOnline on maksuton

Opintojaksot ovat maksuttomia ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK) ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Myös vaihto-opiskelijat voi suorittaa opintoja maksuttomasti.  

5. Opintoni etenevät äitiyslomallakin

Pystyn äitiyslomani aikana opiskelemaan vapaasti valittavia opintoja CampusOnlinen kautta. Tällä hetkellä olen suorittanut opintoja 8 opintopisteen edestä ja vielä 15 opintopistettä tulisi suorittaa. 

Nimeni on Netta Uusitalo ja olen 22-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, mutta aloitin sairaanhoitajaopinnot keväällä 2018 monimuodolla eli töiden ohella. Tällä hetkellä odotan esikoistani ja minulla on kaksi karvatonta koiraa puolisoni kanssa.  

, , ,

« »