Näin löydät itsellesi sopivat opintojaksot CampusOnlinesta

Blog, Opiskelijalähettiläät

Kyselin opiskelutovereiltani mitä he haluaisivat tietää CampusOnlinesta. Monet tarvitsivat apua kiinnostavan opintojakson hakemisessa, josta päätin kirjoittaa vinkkejä teille lukijoille omien kokemuksieni pohjalta. 

Kurssien hakeminen ja CampusOnlinen käyttö on yksinkertaista ja helppoa 

Ensinnäkin CampusOnlinen opintojaksot-osion alta voi hakea opintojaksoja omaan opiskelualaansa liittyen, lukukausittain, kielen perusteella, opintojakson tason perusteella tai vaikka laajuuden perusteella.  

Olen itse hakenut opintojaksoja, jotka sopivat tutkintooni ja ovat auki Non-stop tai juuri sen lukukauden aikana, kun olen kurssia hakenut. Olen tutkinut tarkasti, mitä opintojakso sisältää ja ovatko aiheet minua kiinnostavia ennen kuin olen ilmoittautunut opintojaksolle. Kurssien hakeminen ja CampusOnlinen käyttö on yksinkertaista ja helppoa!  

Muista suosikkilistaus-ominaisuus! 

Voit lisätä mielenkiintoisia opintojaksoja suosikkilistalle, mikäli ilmoittautuminen opintojaksolle ei ole vielä alkanut. Kannattaa kuitenkin ilmoittautua opintojaksoille mahdollisemman nopeasti, sillä nopeat syövät hitaat!  

Opintojaksot täyttyvät nopeasti, mutta yleensä varasijalle on mahdollista päästä. En ole itsekään päässyt aina kaikille kursseille, joille olisin halunnut. Selailen kuitenkin jatkuvasti tarjontaa, jos sieltä osuisi silmiin lisää mielenkiintoisia opintojaksoja, joille voisin ilmoittautua. 

Nimeni on Netta Uusitalo ja olen 22-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, mutta aloitin sairaanhoitajaopinnot keväällä 2018 monimuodolla eli töiden ohella. Tällä hetkellä odotan esikoistani ja minulla on kaksi karvatonta koiraa puolisoni kanssa.

, ,

« »