C# -Ohjelmointi

-
3 OP

Ala:  Ohjelmointikielet, Tekniikan ja liikenteen ala

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Opintojakson osaamistavoitteet

Opiskelija osaa opintojakson suoritettuaan luoda yksinkertaisia konsolisovelluksia ja graafisia sovelluksia yksinkertaisella käyttöliittymällä. Opiskelija osaa myös ohjelmoinnin perusteet, C# -ohjelmoinnin käytännöt sekä olio-ohjelmoinnin alkeet.

Opintojakson sisältö

Opintojaksolla käydään läpi C# -ohjelmoinnin perusteet ja käytännöt. Opintojakso koostuu teoriasta ja palautettavista tehtävistä. Opintojaksolla käydään läpi seuraavia ohjelmoinnin asioita: aliohjelmat, silmukat, ehtorakenteet (if-lauseet), muuttujat, taulukot ja oliot.

Arviointi: 
0-5
Muuta infoa: Opintojaksolla käytetään Visual Studio 2019-ohjelmistoa. Visual Studiosta saa ilmaisen version Community version, jonka voi asentaa omalle koneelleen. Vaihtoehtoisesti voit asentaa .NET Core Software Development Kitin ja Visual Studio Coden, tämä paketti toimii myös muilla käyttöjärjestelmillä kuin Windowsilla. Visual Studio on kuitenkin helpompi vaihtoehto.
Opettaja(t): Averko
Email: averko@centria.fi
Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt: averko@centria.fi


Huom: Opiskelijaan ollaan sähköpostitse yhteydessä n. viikko ennen opintojakson alkamista. Mikäli opintojakso peruuntuu, ilmoitetaan siitä heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen: 18.11.2019 - 10.01.2020
Ajankohta: 29.01.2020 - 15.04.2020