Non-stop
Opintojakson nimi Avaimet elämäntapamuutokseen 5-15 op -opintokokonaisuus
Opintojakson ajankohta 05.01.2021 - 31.07.2021
Korkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 15 OP

Opintojakson ala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opettaja Xamkin opettaja
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 16.11.2020 - 25.05.2021
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Avaimet elämäntapamuutokseen 5-15 op -opintokokonaisuus

05.01.2021 - 31.07.2021

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet: 

Pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisen ja/tai valmentamisen perusteiden opiskelu sekä ymmärtäminen.

Sisältö:

Avaimet elämäntapamuutokseen koostuu kolmesta (3) eri opintojaksosta: Perusteiden peruste, ihminen (5 op), Voimaharjoittelu (5 op) ja Ravitsemus (5 op).

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 1: Perusteiden peruste, ihminen, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Elämäntapamuutoksen todelliset perusteet eli kuinka elimistömme toimii normaalisti sekä kuormituksen alaisuudessa; Ihmisen anatomia, fysiologia sekä kuormitusfysiologia.

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 2: Voimaharjoittelu, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Kaikki ihmistoiminta perustuu voimantuotolle, joten sen eri muotojen ymmärtäminen ja kehittäminen ovat iso osa pysyvää elämäntapamuutosta; Voimaharjoittelun teoria sekä käytäntö (yli 150 liikkeen liikepankki).

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 3: Ravitsemus, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Mitään fyysistä tavoitetta ei pysty ylläpitämään ilman tavoitteenmukaista ja terveellistä ruokavaliota; Ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusteet.

Voit valita koko kokonaisuuden (15 op) tai vain sinua kiinnostavat yksittäiset opintojaksot.

Edeltävyysehdot

Ei edeltävyysehtoja

Arviointikriteerit

1-5

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Verkko-opintoina toteutettava Avaimet elämäntapamuutokseen koostuu kolmesta (3) eri opintojaksosta: Perusteiden peruste, ihminen (5 op), Voimaharjoittelu (5 op) ja Ravitsemus (5 op).

Voit valita koko kokonaisuuden (15 op) tai vain sinua kiinnostavat yksittäiset opintojaksot. Voit suorittaa opintojaksot täysin omaan tahtiin. Opintojaksot eivät sisällä ryhmätöitä, eikä tiettyihin kellonaikoihin sidottuja verkkoluentoja.

Jokainen opintojakso sisältää 5 opintopisteen laajuisen verkko-opintokokonaisuuden ja siihen liittyvät tehtävät/kokeet. 5 op:n laajuinen opintojakso vastaa noin 135 tunnin työmäärää.

Pääset tutustuman opintojakson esimerkkimateriaaliin tästä.

Opintojakson lisätiedot

Aloitus joka kuukauden 1. tiistai 5.1.-1.6.2021. Voit ilmoittautua joko 15 op:n opintokokonaisuuteen tai yksittelen 5 op:n opintojaksoihin.

Yhden opintojakson suoritusaika on 2 kk, kahden opintojakson suoritusaika on 4 kk ja kolmen opintojakson suoritusaika on noin 6 kk.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Huomioithan, että kutsu koulutukseen voi päätyä roskapostiin!

Mahdollinen peruminen on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

Ilmoittautumistiedot

Peruminen

Ilmoita perumisesta meille mahdollisimman pian! Nonstop-koulutukseen ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Peruminen on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@xamk.fi. Mikäli koulutus on jo alkanut eikä perumista ole tehty, joudumme perimään ko. koulutuksen hinnan.

Kutsu koulutukseen

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Huomioithan, että kutsu koulutukseen voi päätyä roskapostiin!

Mikäli tämä koulutus on täynnä, voit ilmoittautua vastaavaan koulutukseen tästä. Siinä tapauksessa maksat itse koulutusmaksun.