Non-stop
Opintojakson nimi Avaimet elämäntapamuutokseen osa 1: Kehon rakenne ja toiminta
Opintojakson ajankohta 10.01.2022 - 20.02.2023
Korkeakoulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opettaja Xamk lehtori
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksuton
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 22.11.2021 - 18.12.2022
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
AVOIN AMK ilmoittautuminen

Avaimet elämäntapamuutokseen osa 1: Kehon rakenne ja toiminta

10.01.2022 - 20.02.2023

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet: Pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisen ja/tai valmentamisen perusteiden opiskelu sekä ymmärtäminen. Sisältö: Teemat: Elämäntapamuutoksen todelliset perusteet eli kuinka elimistömme toimii normaalisti sekä kuormituksen alaisuudessa; Ihmisen anatomia, fysiologia sekä kuormitusfysiologia

Edeltävyysehdot

Arviointikriteerit

Loppukokeen kokeileminen on pakollista, mutta vaikka sitä ei läpäise, voi kurssista saada 4op sekä HYV. merkinnän jos on katsonut vähintään 90% materiaaleista tehtävineen.

Numeerinen arvostelu alkaa kun on katsonut vähintään 90% materiaaleista tehtävineen sekä saa loppukokeesta vähintään 60% pisteistä oikein.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Opiskelumateriaalit koostuvat n. 20h videoluentoja, näiden luentojen PDF-materiaaleista, luentojen ladattavista audiotiedoista sekä kurssin aihealueeseen liittyvistä tehtävistä.

Kaikki kurssin materiaalit aukeavat välittömästi kirjautumisen yhteydessä ja ne voi käydä läpi oman aikataulun mukaan opiskeluajan puitteissa.

Kurssiin kuuluu yksi vapaaehtoinen välitentti sekä kurssin lopputentti. Lopputentti suoritetaan verkkokokeena, siinä ei ole aikarajaa ja kokeilukertoja on yksi.

Opintojakson tiedot

Sisältyy Avaimet elämäntapamuutokseen -opintokokonaisuuteen (20op). Muut opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot: Avaimet elämäntapamuutokseen osa 2: Voimaharjoittelu, Avaimet elämäntapamuutokseen osa 3: Ravitsemus ja Avaimet elämäntapamuutokseen osa 4: Pysyvän muutoksen toteuttaminen.

Opintojakson lisätiedot

Opiskelijoilla on mahdollista aloittaa opinnot 10.1.2022 alkaen. Suoritusaika 2kk. Opiskeleminen tapahtuu 100-prosenttisesti verkossa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.12.2022.