Non-stop | Täynnä
Opintojakson nimi Englanti 3 op, nonstop
Opintojakson ajankohta 07.01.2022 - 06.12.2022
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 3 OP

Opintojakson ala Kielet ja kulttuurienvälinen viestintä
Opettaja Annika Valo
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 22.11.2021 - 01.11.2022
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittautumistiedot

Englanti 3 op, nonstop

07.01.2022 - 06.12.2022

Opintojakson kuvaus

Sisältö: alaan liittyvät tekstit ja koulutusalan ammattikielen erityispiirteet, alan keskeisen ammattisanaston kartuttaminen ja tavallisimmat vuorovaikutustilanteet. Taitotasotavoite: B2. Edeltävät opinnot: taitotaso B1.

Tavoitteet: Opiskelijalla on ammattikorkeakoululainsäädännön edellyttämä vieraan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Opiskelija selviytyy englannin kielellä tavallisimmissa työelämän ja vapaa- ajan tilanteissa ja osaa lukea alansa tekstejä. Syntyvän osaamisen luokitus: Perusosaaminen.

Edeltävyysehdot

Edeltävät opinnot: taitotaso B1.

Arviointikriteerit

1-5.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Opintojakso on suoritettavissa 7.1. – 6.12.2021. Opintojakso suoritetaan nonstop-toteutustapana verkko-opintoina: Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin.

Opintojakson tiedot

SAMKin järjestelmät, Hill, Moodle, Quizlet.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.