Syksy
Opintojakson nimi Espanja I
Opintojakson ajankohta 05.09.2022 - 14.10.2022
Korkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 3 OP

Opintojakson ala Kaikille aloille soveltuva
Opettaja Cláudia Machado Rundgren
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Espanja I

05.09.2022 - 14.10.2022

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Opiskelija omaksuu espanjan keskeistä sanastoa ja sen perusrakenteita. Hän oppii kielen ääntämisen perusteet ja saa valmiuksia selviytyä espanjan kielellä tavallisimmissa kielenkäyttötilanteissa. Hän tutustuu kohdemaiden tapakulttuuriin ja maantietoon.

 

Sisältö:

Opiskelija oppii espanjan kielen alkeet, sen perusrakenteet ja tutustuu kielialueen kulttuuriin.

Opiskelija ymmärtää yksinkertaisia espanjankielisiä tekstejä ja pystyy jossain määrin ilmaisemaan itseään sekä kirjallisesti että suullisesti espanjaksi.

 

Arviointikriteerit

H-5

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Verkkotapaamiset- MoodleTentti

Tunnit pidetään kaksi kertaa viikossa: Maanantaisin kello 18 – 20:15  ja Torstaisin kello 18 – 20:15

Ilmoittautumistiedot

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi