Syksy
Opintojakson nimi Espanja 2
Opintojakson ajankohta 24.10.2022 - 02.12.2022
Korkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 3 OP

Opintojakson ala Kaikille aloille soveltuva
Opettaja Cláudia Machado Rundgren
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Espanja 2

24.10.2022 - 02.12.2022

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Opiskelija syventää osaamistaan espanjassa. Hän selviytyy arkipäivän puhetilanteissa, ymmärtää helppoja yleiskielisiä tekstejä ja osaa kirjoittaa perusrakenteiden mukaista tekstiä. Hän tutustuu kohdemaiden työelämän tapakulttuuriin.

 

Arviointikriteerit

H-5

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Verkkotapaamiset- MoodleTentti

Maanantaisin kello 18 – 20:15 ja Torstaisin kello 18 – 20:15

Opintojakson tiedot

Oppimateriaali:

Ventana 1 – osa 2 Kirjailija: Anna Ahlava, Eeva Hämäläinen, Belén Rambla Lop

Ilmoittautumistiedot

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi