Non-stop
Opintojakson nimi Johdanto palvelumuotoiluun 1 op, nonstop
Opintojakson ajankohta 09.01.2023 - 02.06.2023
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 1 OP

Opintojakson ala Kaikille aloille soveltuva
Opettaja Heli Rosenqvist
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 21.11.2022 - 02.05.2023
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Johdanto palvelumuotoiluun 1 op, nonstop

09.01.2023 - 02.06.2023

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun prosessin ja keskeiset käsitteet. Tunnistaa palveluiden haasteita ja keinot ratkaista niitä. Tunnistaa palvelumuotoilun mahdollisuudet parantaa entisiä ja suunnitella uusia palveluja

Sisältö

Palvelumuotoilun tausta ja toiminta-ajatus, palvelumuotoilun keskeiset käsitteet ja prosessi. Palvelumuotoilun hyödyntämisen mahdollisuudet.

 

Arviointikriteerit

Hyväksytty/Hylätty.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Tämä opintojakso on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi – verkkomateriaalit (tekstit, videot ja tehtävänanto) löytyvät kaikki Moodlesta.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.