Opiskelija tutustuu erilaisiin kasviproteiinivalmisteisiin ja osaa kertoa mistä ja miten valmisteet on valmistettu. Opiskelija osaa arvioida valmisteiden ympäristövaikutukset verrattuna muihin proteiinilähteisiin. Opiskelija osaa korvata lihan tai kalan näillä valmisteilla ja osaa valmistaa erilaisia ruokia valmisteita käyttäen.
Opintojakso ensisijaisesti ravitsemisalan opiskelijoille.
Hyväksytty/hylätty
Verkkokurssi. Luento, kirjallisia ja käytännön tehtäviä itsenäisesti.
Opintojakso ensisijaisesti ravitsemisalan opiskelijoille. Opintojaksolla valmistetaan ruokia kasviproteiinivalmisteista. Ruokien valmistukseen tarvittavat raaka-aineet hankitaan omakustanteisesti.
Opintojaksolla edetään tehtävä kerrallaan, edellinen tehtävä täytyy olla suoritettuna että seuraava avautuu. Opintojakson raaka-ainekulut omakustanteisesti.