Non-stop
Opintojakson nimi Lääkelaskenta 1 op, nonstop
Opintojakson ajankohta 01.09.2022 - 20.12.2022
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 1 OP

Opintojakson ala Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala
Opettaja Pauliina Alinen
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 15.08.2022 - 20.11.2022
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Lääkelaskenta 1 op, nonstop

01.09.2022 - 20.12.2022

Opintojakson kuvaus

Sisältö

Lääkelaskenta; annosten, antonopeuksien, liuosten ja laimennusten laskeminen. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Tavoitteet

Lääkelaskujen laskemisen virheetön hallinta ja vastauksen oikeellisuuden arviointi.

Arviointikriteerit

Arviointiasteikko hyväksytty/hylätty. Opintojakson arvioinnissa käytetään Samkin arviointikehikkoa.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Lääkelaskenta (1 op) sisältää neljä aihealuetta ja loppukokeen. Jokainen aihealue tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta pääset etenemään loppukokeeseen. Jokainen aihealue sisältää teorian, harjoitustehtävät sekä käsitellyn aihealueen lääkelaskennan välikokeen. Suorittamalla aihealueen hyväksytysti, avautuu Sinulle seuraava aihealue ja pääset pääset etenemään opintojaksolla. Lääkelaskennan loppukoe on hyväksytty, kun olet suorittanut kaikki kokeen laskut oikein.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.