Kesä
Opintojakson nimi Luonnon virkistyskäyttö 5 op
Opintojakson ajankohta 02.05.2023 - 11.08.2023
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Matkailu-, ravitsemis- ja liikunta-ala
Opettaja Maaria Berg
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 13.03.2023 - 18.04.2023
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
AVOIN AMK ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedot

Luonnon virkistyskäyttö 5 op

02.05.2023 - 11.08.2023

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet

Pohjoisen luonnon erityispiirteiden kestävä hyödyntäminen luontokohteiden kehittämisessä sekä luontoaktiviteettien ja -elämysten tuottamisessa. Luonnon mahdollisuuksien monipuolinen hyödyntäminen virkistys- ja hyvinvointitoiminnassa. Luonnonsuojelun merkityksen ymmärtäminen osana luonnon virkistyskäyttöä.

Sisältö

Luontokohde; luontoaktiviteetit; luontoelämys; voimaannuttava luonto; pohjoisen luonnon erityispiirteet; luonnon suojelu ja kestävä käyttö.

 

Arviointikriteerit

Arviointiasteikko 1-5.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Katso tarkemmat tiedot opintojakson toteutussuunnitelmasta: https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/205014681?lang=fi

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.