Syksy
Opintojakson nimi Maaseudun kehittäminen, neuvonta ja edunvalvonta
Opintojakson ajankohta 03.10.2023 - 17.12.2023
Korkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Luonnonvara- ja ympäristöala
Opettaja Kirsi Muuttoranta
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Maaseudun kehittäminen, neuvonta ja edunvalvonta

03.10.2023 - 17.12.2023

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Opiskelija osaa EU:n ja kansallisen maaseutu-, maatalous- ja aluepolitiikan perusteet ja aluetason käytänteet, osaa maaseudun edunvalvonta-, neuvonta- ja hyvinvointi- järjestelmän sekä osaa neuvontatyön käytänteitä.

Opiskelija osaa asiakaspalvelun prosesseja ja menettelyjä. Osaa EU:n ja kansallisen maaseudun kehittämisen hallintojärjestelmän rakenteen ja toiminnan.

Sisältö:

  1. EU:n ja kansallisen maaseutu-, maatalous- ja aluepolitiikan perusteet ja aluetason käytänteet
  2. Edunvalvonta-, neuvonta- ja hyvinvointijärjestelmät
  3. Neuvontatyön käytänteet ja asiakaspalvelun prosessit sekä menettelyt

Arviointikriteerit

H-5 Oppimistehtävien suorittaminen hyväksytysti

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Syksy 2023, aloitus- ja päättöwebinaarit, niiden välissä itsenäinen opiskelu (oppimistehtävät, haastattelu, neuvojan työn seuraaminen työelämässä).

 

Ilmoittautumistiedot

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen. Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan linkistä ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi