Non-stop
Opintojakson nimi Sosiaalisen median mahdollisuudet töissä ja vapaa-ajalla
Opintojakson ajankohta 28.08.2023 - 31.07.2024
Korkeakoulu Oulun ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Kaikille aloille soveltuva
Opettaja Tanja Kangas
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 14.08.2023 - 01.06.2024
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
AVOIN AMK ilmoittautuminen
Ilmoittautumistiedot

Sosiaalisen median mahdollisuudet töissä ja vapaa-ajalla

28.08.2023 - 31.07.2024

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

Opiskelija hallitsee sosiaalisen median käsitteistön sekä osaa hyödyntää erilaisten sosiaalisten medioiden tarjoamia mahdollisuuksia työyhteisöissä. Opiskelija ymmärtää sosiaalisen median pelisääntöjen ja digitaalisen identiteetin muodostumisen periaatteita, hallitsee tietoturvaan liittyviä keskeisiä käsitteitä sosiaalisessa mediassa ja osaa käyttää sosiaalista mediaa työyhteisöjen työvälineenä.

Sisältö:

1. Sosiaalisen median perusteet ja käsitteistö 2. Millaisia sosiaalisen median välineitä, verkkoyhteisöjä ja palveluja on olemassa? 3. Mitä ovat sosiaalisen median pelisäännöt ja miten ne rakentuvat työyhteisöissä? 4. Mikä on digitaalinen identiteetti ja miten se muodostuu? 5. GDPR ja CC-lisenssit 6. Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää töissä ja vapaa-ajalla

Edeltävyysehdot

Ei vaadittavia esitietoja.

Arviointikriteerit

Arviointikriteerit hyväksytty/hylätty. Itseopiskeluun perustuvat Moodlen tehtävät suoritettava hyväksytysti.

Huomaathan, että arviointiaika opettajalla on kolme (3) työviikkoa. 

Opintojakson suoritettuasi sinun tulee siirtää suoritusmerkintä omaan ammattikorkeakouluusi sähköisesti Oma Opintopolku -palvelun kautta. Huomaathan, että suoritusmerkintä on siirrettävissä vasta muutaman arkipäivän kuluttua siitä, kun suoritusmerkintä on merkitty Oamkin Peppi-rekisteriin.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Itsenäinen verkko-opiskelu.

Opintojakso pyörii nonstop -toteutuksena koko lukuvuoden ajan eli opintojakson opiskelun voi aloittaa omaan tahtiin lukuvuoden 2023-2024 aikana. Opintojakso tulee suorittaa 31.7.2024 mennessä.

Opintojaksolle ilmoittautuneet saavat lisätiedot ilmoittautumisen vahvistusviestissä (tarkistathan myös roskapostin).

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella avautuu 14.8.2023 klo 8.00. Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (”Ilmoittaudu”). Ilmoittautumisessa on käytettävä oman ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitetta. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta 1.8. alkaen (linkki ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)