Syksy
Opintojakson nimi Teknologiatuotteiden kehitysprosessi ja juridiikka
Opintojakson ajankohta 12.09.2022 - 09.12.2022
Korkeakoulu Lapin ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Tekniikan ja liikenteenala
Opettaja Maisa Mielikäinen
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Maksullinen
Taso AMK

Teknologiatuotteiden kehitysprosessi ja juridiikka

12.09.2022 - 09.12.2022

Opintojakson kuvaus

Tavoitteet:

  •  Tunnistat innovaatiolähtöisen teknologiatuotteen kehitysprosessin eri vaiheet sekä niihin liittyvät mahdollisuudet ja riskit
  • Tunnet teknologiatuotteen kehittämisen liittyviä periaatteita sekä menetelmiä sekä kykenet hyödyntämään niitä omissa tuotoksissasi.
  • Tunnistat/Ymmärrät teknologiatuotteen innovoinnissa olevat juridiset haasteet
  • Osoitat ja sovellat opintojakson tuotoksissasi monipuolista asiantuntijuutta ja perehtyneisyyttä teknologiatuotteen kehittämiseen, innovointiin sekä niihin liittyviin juridisiin mahdollisuuksiin ja riskeihin

Sisältö:

Opintojakso toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa/Moodlessa. Aloitusistunto tapahtuu online lukujärjestyksen mukaan, jonka jälkeen eteneminen on itsenäistä. Ohjaajalta voi pyytää neuvoa ja tukea missä vaiheessa tahansa. Opintojakso suoritetaan lukukauden loppuun mennessä.

Arviointikriteerit

H-5

Osaaminen osoitetaan tehtävillä. Opintojakso sisältää sekä perus- että lisätehtäviä. Perustehtävät ovat aihepiireihin liittyviä perehdyttäviä tehtäviä. Lisätehtävissä sinulta edellytetään perehtymisen lisäksi soveltamista. Innovaatiosuunnitelmalla osoitat syvällisen aihepiiriin perehtymisen sekä kyvyn soveltaa osaamista teknologisen innovaation kehittämiseksi. Arviointi perustuu kuhunkin osa-alueeseen liittyvien tehtävien hyväksyttyyn suorittamiseen.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Pedagogiset järjestelyt: Opintojakso koostuu itseopiskelumateriaalista Opintojakso suoritetaan pääosin itsenäisesti omaan tahtiin.

Ilmoittautumistiedot

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi