Syksy
Opintojakson nimi Venäjä 1, 5 op
Opintojakson ajankohta 10.10.2022 - 16.12.2022
Korkeakoulu Satakunnan ammattikorkeakoulu
Opintojakson kieli Suomi
Opintopisteet 5 OP

Opintojakson ala Kielet ja kulttuurienvälinen viestintä
Opettaja Minna Iitti
Email
Tarjotaan avoimen opiskelijoille Ei
Taso AMK

Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt
Ilmoittautumisaika 15.08.2022 - 26.09.2022
Opintojakson toteutussuunnitelma
Ilmoittaudu
Ilmoittautumistiedot

Venäjä 1, 5 op

10.10.2022 - 16.12.2022

Opintojakson kuvaus

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää venäjän kielen keskeisimpiä perusrakenteita ja perussanastoa selviytyäkseen yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Opiskelija ymmärtää yksinkertaista puhuttua kieltä tutuista aihepiireistä. Opiskelija tuntee myös venäläistä kulttuuria ja venäläisiä tapoja. Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Edeltävyysehdot

Edellytettävät opinnot:

Opintojaksolle osallistumisen edellytyksenä on joko osallistuminen opintojaksolle V180027 Opi venäjän aakkoset tai vastaavat taidot.

Arviointikriteerit

Arviointiasteikko -5.

Opintojakson työskentelytavat ja aikataulutus

Opintojakson tunnit pidetään HILL-etäyhteydellä verkon välityksellä viikolta 41 alkaen. Lisätiedot opintojakson toteutusselosteella.

Opintojakson lisätiedot

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumistiedot

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.