Non-stop
Course name 3D-design
Course date 01.08.2022 - 31.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Jussi Törmälä
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.11.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

3D-design

01.08.2022 - 31.12.2022

Course description

Sisältö

Kappaleen mallintaminen ja analysointi sekä piirustuksen tuottaminen: kokoonpanon laatiminen, tuotosten arviointi ja dokumentointi.

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee 3D-mallintamisen koneen suunnittelussa ja dokumenttien tuottamisessa.

Prerequisites

Esitietovaatimukset: MT170301, Teknillinen piirustus

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Opintojakso toteutetaan SolidWorks 3D-mallinnus ohjelmaa hyödyntäen. Opintojaksolla käydään läpi 3D-mallinnuksen perusteet videoluennoin sekä itsenäisesti opiskellen.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.