Non-stop
Course name Encountering the Swedish speaking client in health care and social services
Course date 09.01.2023 - 14.05.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB, Health and Wellbeing HUB
Teacher Minna Iitti
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 14.04.2023
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Encountering the Swedish speaking client in health care and social services

09.01.2023 - 14.05.2023

Course description

Tavoitteet

Opiskelija laajentaa osaamistaan sosiaali- ja terveysalan keskeisissä asiakaspalvelutilanteissa suullisesti sekä kirjallisesti ruotsin kielellä. Opiskelija rohkaistuu käyttämään ruotsia sekä selviytyy paremmin erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Opiskelija laajentaa keskeisen sosiaali- ja terveysalan sanaston hallintaa. Eurooppalaisen viitekehyksen tavoitetaitotaso: B1.

Sisältö

Keskeiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustilanteet sosiaali- ja terveysalalla.

 

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Opintojakso tarjoaa mahdollisuuden päivittää sosiaali- ja terveysalalla tarvittavaa ruotsin kielen taitoa ja sopii erityisesti opiskelijalle, joka suorittaa harjoittelujaksoa tai työskentelee kaksi-/ruotsinkielisessä ympäristössä. Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina.

Opintojakson aihepiirit on valittu niin, että osa moduuleista soveltuu kaikille sosiaali- ja terveysalalla toimiville, ja osa niistä syventää tietyllä alalla tarvittavaa ruotsin kieltä. Syventäviä moduuleja on tarjolla seuraaviin aloihin:

hoitotyö

fysioterapia

sosiaaliala

kuntoutuksenohjaus

vanhustyö

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.