Non-stop | Full
Course name Encountering the Swedish speaking client in health care and social services
Course date 01.01.2022 - 31.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB, Health and Wellbeing HUB
Teacher Minna Iitti
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 22.11.2021 - 30.11.2022
Implementation plan
Course enrolment info

Encountering the Swedish speaking client in health care and social services

01.01.2022 - 31.12.2022

Course description

Sisältö: Keskeiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustilanteet sosiaali- ja terveysalalla.

Opintojakson aihepiirit on valittu niin, että osa moduuleista soveltuu kaikille sosiaali- ja terveysalalla toimiville, ja osa niistä syventää tietyllä alalla tarvittavaa ruotsin kieltä. Syventäviä moduuleja on tarjolla seuraaviin aloihin: hoitotyö fysioterapia sosiaaliala kuntoutuksenohjaus vanhustyö

Tavoitteet: Opiskelija laajentaa osaamistaan sosiaali- ja terveysalan keskeisissä asiakaspalvelutilanteissa suullisesti sekä kirjallisesti ruotsin kielellä. Opiskelija rohkaistuu käyttämään ruotsia sekä selviytyy paremmin erilaisissa työelämän vuorovaikutustilanteissa. Opiskelija laajentaa keskeisen sosiaali- ja terveysalan sanaston hallintaa. Eurooppalaisen viitekehyksen tavoitetaitotaso: B1.

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Opintojakso suoritetaan nonstop-toteutustapana verkko-opintoina. Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin.

Course info

Käytettävät ohjelmistot: Moodle, Quizlet, suullisen kielitaidon moduuleissa tarvittaessa HILL (SAMKin verkkoluentojärjestelmä), MOT-sanakirja.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.