Non-stop
Course name Basics of Wellbeing, Part 1-3
Course date 05.01.2021 - 31.08.2021
Institution XAMK University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 15 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Xamkin opettaja
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 16.11.2020 - 25.05.2021
Enrol
Course enrolment info

Basics of Wellbeing, Part 1-3

05.01.2021 - 31.08.2021

Course description

Tavoitteet: 

Pysyvän elämäntapamuutoksen toteuttamisen ja/tai valmentamisen perusteiden opiskelu sekä ymmärtäminen.

Sisältö:

Avaimet elämäntapamuutokseen koostuu kolmesta (3) eri opintojaksosta: Perusteiden peruste, ihminen (5 op), Voimaharjoittelu (5 op) ja Ravitsemus (5 op).

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 1: Perusteiden peruste, ihminen, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Elämäntapamuutoksen todelliset perusteet eli kuinka elimistömme toimii normaalisti sekä kuormituksen alaisuudessa; Ihmisen anatomia, fysiologia sekä kuormitusfysiologia.

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 2: Voimaharjoittelu, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Kaikki ihmistoiminta perustuu voimantuotolle, joten sen eri muotojen ymmärtäminen ja kehittäminen ovat iso osa pysyvää elämäntapamuutosta; Voimaharjoittelun teoria sekä käytäntö (yli 150 liikkeen liikepankki).

Avaimet elämäntapamuutokseen, osa 3: Ravitsemus, 5 op -opintojakson teemat ovat:

  • Mitään fyysistä tavoitetta ei pysty ylläpitämään ilman tavoitteenmukaista ja terveellistä ruokavaliota; Ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusteet.

Voit valita koko kokonaisuuden (15 op) tai vain sinua kiinnostavat opintojaksot.

Prerequisites

Ei edeltävyysehtoja

Assessment criteria

1-5

Course way of working and time table

Verkko-opintoina toteutettava Avaimet elämäntapamuutokseen koostuu kolmesta (3) eri opintojaksosta: Perusteiden peruste, ihminen (5 op), Voimaharjoittelu (5 op) ja Ravitsemus (5 op).

Voit valita koko kokonaisuuden (15 op) tai vain sinua kiinnostavat opintojaksot. Voit suorittaa opintojaksot täysin omaan tahtiin. Opintojaksot eivät sisällä ryhmätöitä, eikä tiettyihin kellonaikoihin sidottuja verkkoluentoja.

Jokainen opintojakso sisältää 5 opintopisteen laajuisen verkko-opintokokonaisuuden ja siihen liittyvät tehtävät/kokeet. 5 op:n laajuinen opintojakso vastaa noin 135 tunnin työmäärää.

Pääset tutustuman opintojakson esimerkkimateriaaliin tästä.

Course additional info

Aloitus joka kuukauden 1. tiistai 5.1.-1.6.2021. Voit ilmoittautua joko 15 op:n opintokokonaisuuteen tai yksittelen 5 op:n opintojaksoihin.

Yhden opintojakson suoritusaika on 2 kk, kahden opintojakson suoritusaika on 4 kk ja vastaavasti kolmen opintojakson suoritusaika on noin 6 kk.

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Huomioithan, että kutsu koulutukseen voi päätyä roskapostiin!

Mahdollinen peruminen on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.

Course enrolment info

Peruminen

Ilmoita perumisesta meille mahdollisimman pian! Nonstop-koulutukseen ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen koulutuksen alkua. Peruminen on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen avoinamk@xamk.fi. Mikäli koulutus on jo alkanut eikä perumista ole tehty, joudumme perimään ko. koulutuksen hinnan.

Kutsu koulutukseen

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Huomioithan, että kutsu koulutukseen voi päätyä roskapostiin!

Mikäli tämä koulutus on täynnä, voit ilmoittautua vastaavaan koulutukseen tästä. Siinä tapauksessa maksat itse koulutusmaksun.