Fall
Course name Digital Marketing and Communications
Course date 19.09.2022 - 22.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Hospitality Management HUB
Teacher Jere Kuusinen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.08.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Digital Marketing and Communications

19.09.2022 - 22.12.2022

Course description

Sisältö

Digitaalisen markkinoinnin toimintaympäristö; monikanavainen markkinointi ja viestintä; verkkokäyttäytyminen; digitaalisen markkinoinnin mittarit; profiloitu ja personoitu markkinointi; hakukonemarkkinoinnin ja -optimoinnin perusteet.

Tavoitteet

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän toimintaympäristön ymmärtäminen; digitaalisen matkailu- ja elämysmarkkinoinnin lähtökohtien tunnistaminen ja tavoitteellinen soveltaminen; kuluttajan verkkokäyttäytymisen ymmärtäminen; digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän keinojen ja kanavien tunnistaminen; digitaalisen markkinoinnin mittaaminen.

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

133h itsenäistä työtä,

Sisältää:

  • harjoitukset ja verkkoluennot.
  • Teorian lukeminen
  • Toisen opiskelijan työn reflektointi

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.