Spring
Course name Digital Activities in the Welfare Sector
Course date 16.01.2023 - 19.02.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Teacher Elo Anu, Lilja Kari, Vähätalo Mervi
Email
Available for open UAS No
Level Master’s level

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 18.12.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Digital Activities in the Welfare Sector

16.01.2023 - 19.02.2023

Course description

Tavoitteet

Opiskelija osaa selittää ja arvioida digitaalisen viestinnän eri variaatioita. Opiskelija osaa selittää sähköisten hyvinvointipalvelujen ekosysteemejä ja ymmärtää niiden roolin hyvinvointipalveluissa. Opiskelija ymmärtää saavutettavuusvaatimusten merkityksen digitaalisten hyvinvointipalvelujen kehittämisessä ja osaa suunnitella vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja kansainvälisyys huomioiden. Opiskelija osaa tunnistaa digitalisaation mahdollisuuksia hyvinvointialan toimintojen kehittämisessä ja selittää kehittämisen taustalla olevia keskeisiä strategioita. Opiskelija osaa tulkita ja hyödyntää data-analytiikkaa ja strategioita oman vastuualueensa kehittämisessä. Sisältö Digitaalinen viestintä; sähköisten hyvinvointipalvelujen ekosysteemit; saavutettavuusvaatimukset digitaalisten hyvinvointipalvelujen kehittämisessä; toimintojen digitaalinen kehittäminen vs. digitaalisten toimintojen kehittäminen hyvinvointipalveluissa; sosiaali- ja terveysalan digitalisaation keskeisiä strategioita

Prerequisites

Tämä on YAMK-opintojakso. Opintojakso sisältyy hyvinvointianalyytikon pätevyyden opintoihin.

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Opintojakso toteutuu kokonaan verkko-opintoina Moodle3-oppimisympäristössä.

Opintojakson moodlepohjaan pääset, kun sinut on hyväksytty opintojaksolle ja kirjaudut SAMKin Moodleen SAMK-tunnuksilla. Moodlepohja näkyy sinulle automaattisesti.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.