Spring
Course name Brush up your English!
Course date 16.01.2023 - 28.04.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 4 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Päivi Sorvi
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 18.12.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Brush up your English!

16.01.2023 - 28.04.2023

Course description

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää englannin kielen keskeisiä rakenteita ja keskeistä sanastoa sellaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa, jotka liittyvät tavallisimpiin arkipäivän tarpeisiin työssä ja vapaa-aikana. Opiskelija tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymistarpeensa.Opiskelijalla on valmiudet selviytyä tutkintoonsa kuuluvista pakollisista ammattiin suuntautuneista englannin kielen opinnoista. Tavoitetaso B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

 

 

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Opetus on tiistai-iltaisin klo 16.30 – 18.00.

HILL-sessioita 90min. kerrallaan 14 kertaa + tentti. Kutsu ensimmäiseen HILL-sessioon tammikuussa lähetetään ilmoittautuneille ennen opintojakson alkamista.

Teemme opintojaksolla kirjallisia ja suullisia harjoituksia. HILL-opetusympäristö mahdollistaa myös pienryhmätyöskentelyn.

Käsittelemme mm. seuraavia asioita:

-ääntäminen

-aikamuodot ja niiden käyttö

-sanajärjestys

-artikkelit

-prepositiot

-aktiivi ja passiivi

-persoona- ja muut pronominit

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.