Fall
Course name Brush up your English!
Course date 27.09.2022 - 13.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 4 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Sanna Lomma-Lahtinen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 13.09.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Brush up your English!

27.09.2022 - 13.12.2022

Course description

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää englannin kielen keskeisiä rakenteita ja keskeistä sanastoa sellaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa, jotka liittyvät tavallisimpiin arkipäivän tarpeisiin työssä ja vapaa-aikana. Opiskelija tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymistarpeensa.Opiskelijalla on valmiudet selviytyä tutkintoonsa kuuluvista pakollisista ammattiin suuntautuneista englannin kielen opinnoista. Tavoitetaso B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

 

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Tapaamme verkossa tiistaisin 16.30-18.

Hill-sessioita 90min. kerrallaan, n.12 kertaa. Linkki Hilll-sessioihin lähetetään ilmoittautuneille ennen opintojakson alkamista.

Teemme opintojaksolla kirjallisia ja suullisia harjoituksia. Hill-opetusympäristö mahdollistaa myös pienryhmätyöskentelyn.

Käsittelemme mm. seuraavia asioita:

-ääntäminen

-aikamuodot ja niiden käyttö

-sanajärjestys

-artikkelit

-prepositiot

-aktiivi ja passiivi

-persoona- ja muut pronominit

Course info

Moodle

Käytämme opinnoissa Moodle-oppimisympäristöä, josta löytyy mahdollinen lisämateriaali ja tehtävät. Lisäksi Moodlessa on nähtävissä opintojakson rakenne. Moodle-avain annetaan opintojakson alussa.

Hill

Käytämme SAMKissa verkkoluentojen pitämiseen SAMKin Hill-verkkoluentojärjestelmää. Hill-verkkoluentojärjestelmä mahdollistaa tunneille osallistumisen paikasta riippumatta. Opiskelijat voidaan jakaa tunneilla työskentelemään pienryhmiin tai pareittain.

Verkkotunneille osallistuakseen opiskelija tarvitsee tietokoneessaan toimivan mikrofonin ja kaiuttimet/headsetin ja javan. Tunneille voi osallistua myös mobiililaitteella.

promentor.net

Oppimisen tukena käytämme myös promentor.net -sivustoa. Palvelu on opiskeljoille maksutonta. Kirjautuminen sivustolle tapahtuu SAMK-tunnuksilla.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).  SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.