Non-stop | Full
Course name Leadership
Course date 17.01.2023 - 31.05.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Jonna Koivisto
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 30.04.2023
Implementation plan
Course enrolment info

Leadership

17.01.2023 - 31.05.2023

Course description

Tavoitteet

Opiskelija tuntee esihenkilötyön peruselementit, tehtävät ja vastuut. Opiskelija hallitsee esihenkilön työssä tarvittavia viestintään ja vuorovaikutukseen liittyviä malleja, sekä ymmärtää niistä aiheutuvaa toimintaa. Opiskelija tunnistaa erilaisia esihenkilötyöhön liittyviä haastavia tilanteita ja niiden seurauksia työyhteisön toiminnassa sekä tunnistaa keinoja haastavien tilanteiden ratkaisemiseksi. Opiskelija hallitsee tiimin toimintaan ja tiimin johtamiseen liittyviä tekijöitä sekä ymmärtää tiimin toiminnan haasteita. Opiskelija ymmärtää aloittavan esihenkilön keskeiset haastetilanteet.

Sisältö

Esihenkilön viestintä-, vuorovaikutus-ja työyhteisötaidot, esihenkilön tehtävät ja vastuut, palautteen antaminen ja vastaanottaminen, haastavat tilanteet esihenkilötyössä: erilaiset ihmiset johdettavina, työyhteisön konfliktitilanteet, työväkivalta, kiusaamistilanteet. Tiimin toiminta, tiimin johtaminen, tiimin toiminnan haasteet. Aloittavan esihenkilön haasteet.

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.