Non-stop | Full
Course name Spanish 1
Course date 07.01.2022 - 06.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Liisa Hannuksela
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 22.11.2021 - 18.10.2022
Implementation plan
Course enrolment info

Spanish 1

07.01.2022 - 06.12.2022

Course description

Sisältö: Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet: Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opintojaksolla opiskelija etenee opintojaksolla omaan tahtiinsa Moodlessa olevan aineiston avulla. Tehtäväohjeet, tehtävien palautukset ja yhteydenpito Moodle-alustalla. Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Kun kaikki tehtävät on suoritettu ja palautettu, opintojakso arvioidaan 15 työpäivän kuluessa opettajan vapaajaksot huomioon ottaen. Videotehtävien arvioinnit yleensä parillisilla viikoilla. Vapaajaksojen aikana opettaja ei tarkista eikä arvioi tehtäviä eikä vastaa kysymyksiin (lisätiedot Moodlessa). Vapaaehtoisista verkkotapaamisista löytyy lisätietoa Moodlesta.

Course info

Käytettävät ohjelmistot: Mot-sanakirja, tai joku muu sanakirja. Quizlet.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.