Fall
Course name Spanish 1
Course date 13.09.2022 - 13.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Liisa Hannuksela
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.08.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Spanish 1

13.09.2022 - 13.12.2022

Course description

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Assessment criteria

Arviointiasteikko: 1-5.

Course way of working and time table

Kontaktitunnit kerran viikossa Hillissä tiistaisin klo 16.30-18.Runsaasti itsenäistä työskentelyä.

MOODLE

Käytämme opinnoissa Moodle-oppimisympäristöä.

HILL

Käytämme SAMKissa verkkoluentojen pitämiseen SAMKin verkkoluentojärjestelmä HILLiä. Opiskelijat jaetaan tunneilla työskentelemään pienryhmiin tai pareittain. Pidäthän kameraa auki pienryhmissä.

Pienryhmätyöskentelyyn pitää osallistua rauhallisesta paikasta, eikä samaan aikaan saa tehdä muita asioita. Kaikki ylimääräinen toiminta ja meteli häiritsee ryhmän muiden jäsenten työskentelyä. Ryhmätyöskentelyyn aktiivisesti osallistuminen pakollista.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.