Fall
Course name Spanish 3
Course date 14.09.2022 - 14.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Liisa Hannuksela
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.08.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Spanish 3

14.09.2022 - 14.12.2022

Course description

Sisältö

Työnhaku, työhön liittyvät sähköpostiviestit ja puhelut, työelämän tavallisimmat puhetilanteet, yrityksestä kertominen.

Tavoitteet

Opiskelija selviytyy tavallisimmista jokapäiväiseen työelämään liittyvistä kielenkäyttötilanteista. Opiskelija osaa kielen perusrakenteet, perussanastoa sekä yleisluontoista työelämän sanastoa.Tavoitetaso A2/B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

 

Prerequisites

Espanja 1 (5 op) + Espanja 2 (5 op) tai vastaavat tiedot.

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Kontaktitunneilla verkossa 70% läsnäolopakko (suullisia tehtäviä tehdään ainoastaan kontaktituntien aikana). Niitä ei voi korvata muilla tehtävillä. Pakollinen, aktiivinen osallistuminen pienryhmätyöskentelyyn verkkotuntien aikana. Hill-oppimisympäristö verkossa. Kontaktitunnit Hillissä viikoilla 37-42 ja 44-49 keskiviikkoisin klo 16.30-18.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.