Non-stop
Course name Introduction to Service Design
Course date 09.01.2023 - 02.06.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 1 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Heli Rosenqvist
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 02.05.2023
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Introduction to Service Design

09.01.2023 - 02.06.2023

Course description

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun prosessin ja keskeiset käsitteet. Tunnistaa palveluiden haasteita ja keinot ratkaista niitä. Tunnistaa palvelumuotoilun mahdollisuudet parantaa entisiä ja suunnitella uusia palveluja

Sisältö

Palvelumuotoilun tausta ja toiminta-ajatus, palvelumuotoilun keskeiset käsitteet ja prosessi. Palvelumuotoilun hyödyntämisen mahdollisuudet.

 

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Tämä opintojakso on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi – verkkomateriaalit (tekstit, videot ja tehtävänanto) löytyvät kaikki Moodlesta.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.