Non-stop
Course name Management Trends
Course date 01.09.2022 - 31.05.2023
Institution LAB University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Business HUB
Teacher Markus Kräkin
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 31.03.2023
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Management Trends

01.09.2022 - 31.05.2023

Course description

Tavoitteet: Opiskelija osaa

  • tarkastella kriittisesti erilaisia johtamisen trendejä ja johtamisteorioita, ml. virtuaalijohtaminen, etä- ja monipaikkaisuuden johtaminen, jaettu johtajuus, mahdollistava johtajuus
  • kehittää omaa johtamisajattelua
  • tarkastella johtamista palveluna, tekeytyvänä ja muotoutuvana kokonaisuutena

Sisältö:

  • Kurssilla tutustutaan ja opitaan analysoimaan johtamiseen vaikuttavia trendejä sekä johtamista itsessään eri näkökulmista, ajan saatossa muovautuvana ja tekeytyvänä ilmiönä.

Prerequisites

Suoritettuna Esimiestyö tai vastaava kurssi (aik. Organisaatio ja henkilöstöjohtaminen).

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty

Course way of working and time table

Kurssi on verkkototeutus ns. hop on -mallilla eli kurssille voi liittyä joustavasti mukaan. Kurssin oppimismateriaali tehtävineen on Moodlessa. Kurssin suorittaminen edellyttää itsenäistä opiskelua, tiedonhakua ja oppimistehtävien tekemistä.Kurssi alkaa syyskuun alussa ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun lopussa.

Course enrolment info

Tutkinto- ja polkuopiskeljoiden ilmoittautuminen Ilmoittaudu -linkin kautta: Käytä ilmoittautumisessa oikeaa opiskelijasähköpostiosoitetta, jotta saat ohjeet perille. Ilmoittautumisen jälkeen saat hetken kuluttua automaattisen vahvistuksen, joka sisältää myös aloitusohjeet. Lue ohjeet tarkasti ja liity mukaan suorittamaan opintojaksoa 1.9.2022 lähtien. Muita ohjeita ei enää tule, joten säilytä siis ohjeet. Mikäli ohjetta ei löydy sähköpostista, tarkista myös roskaposti. Älä tee tuplailmoittautumista! Mikäli ohjeet ovat hävinneet, pyydä ohjeet osoitteesta campusonline@lab.fi

Muut ilmoittautuvat Avoin AMK ilmoittautuminen -linkin kautta. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumislinkin kautta. Avoimen AMK:n opiskelijoille on varattu oma kiintiö paikkoja. Hinta 15 €/opintopiste.