Spring
Course name Advanced Studies of Maintenance
Course date 01.01.2024 - 31.07.2024
Institution Oulu University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Vesa Rahkolin
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Advanced Studies of Maintenance

01.01.2024 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet:

Kurssi antaa tietoa mm. käynnissä- ja kunnossapidon menetelmistä ja kunnonvalvonnasta sekä perehdyttää kunnossapidon tietojärjestelmiin, projektijohtamiseen ja budjetointiin. Kurssi syventää aiemmin kunnossapidon peruskurssilla hankittua osaamista

Sisältö:

  • Kunnossapidon kehittämisen työkalut
  • Kunnonvalvonta – konediagnostiikka
  • Kunnossapidon tietojärjestelmät – tiedon käsittely
  • Ongelmanratkaisumenetelmät
  • Projektijohtaminen
  • Käyttöomaisuuden hallinta

Course way of working and time table

Opetusmenetelmät: Itsenäistä opiskelu ja vuorovaikutteinen verkko-opetus.

Opintojakso alkaa aloitusluento tallenteesta. Tämän jälkeen opiskelijat etenevät kurssin sisältöosioihin. Jokaisessa osioissa on luentomateriaalien ja harjoitustehtävien lisäksi luentotallenne osion keskeisimmistä asioista. Kurssin puolessa välissä on webinaari, josta on tallenne. Hyväksytty suoritus edellyttää perehtymistä annettuun aineistoon ja oppimistehtävien suorittamista. Kurssi päättyy verkkoluentoon/-keskusteluun.

Course info

Kunnossapidon syventävä opintojakso on jatkoa perusteet opintojaksolle, ja sitä seuraa käytännön harjoituksia sisältävä soveltava opintojakso.

Course enrolment info

Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (“Ilmoittaudu”). Ilmoittautuminen aukeaa 20.11. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta 7.12. alkaen (linkki “AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa).