Spring
Course name Research and development methods in rehabilitation
Course date 05.02.2024 - 21.05.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Marika Kiviluoma-Ylitalo ja Heidi Niemi
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 22.01.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Research and development methods in rehabilitation

05.02.2024 - 21.05.2024

Course description

Tavoitteet

Avoimen tieteen ja tutkimuksen vaatimusten soveltaminen, tutkimuseettisten periaatteiden käyttö kuntoutusalan tutkimus- ja kehittämistyössä, tutkimus- ja kehittämistyön menetelmäperusteiden tunteminen, aineiston (datan) keruun ja analyysin perusteiden käyttö osana kuntoutusalan kehittämistehtävää Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Sisältö

Toiminnallinen kehittäminen, laadulliset ja määrälliset tutkimusmenetelmät, avoimen tieteen ja tutkimuksen periaatteet, tutkimusprosessin vaiheet, eri tutkimusmenetelmät ja niiden soveltaminen työelämän kehittämisessä, kehittämismenetelmät ja niiden soveltaminen kuntoutuksen toimintaympäristöissä, tutkimusetiikka, tieteellinen ja tilastollinen päättely.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opintojakso on suositeltu tehdä kuudessa viikossa ja jokaiselle viikolle on annettu materiaalien ja tehtävien suoritusjärjestys ja keskimääräinen ajankäytön suositus. Lopullisesti opiskelija kuitenkin päättää itse suoritusvauhtinsa oman tilanteensa mukaan.

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina omaan tahtiin suoritettuna 5.2.-21.5.2024 aikavälillä.

Opintojaksoon sisältyy työpajatyöskentelyä etänä verkossa yksi kerta viikossa, johon velvoitetaan kerran osallistumaan.

 

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan.

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.