Non-stop
Course name Clinical Calculations
Course date 01.09.2022 - 20.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 1 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Pauliina Alinen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 20.11.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Clinical Calculations

01.09.2022 - 20.12.2022

Course description

Sisältö

Lääkelaskenta; annosten, antonopeuksien, liuosten ja laimennusten laskeminen. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Tavoitteet

Lääkelaskujen laskemisen virheetön hallinta ja vastauksen oikeellisuuden arviointi.

Assessment criteria

Arviointiasteikko hyväksytty/hylätty. Opintojakson arvioinnissa käytetään Samkin arviointikehikkoa.

Course way of working and time table

Lääkelaskenta (1 op) sisältää neljä aihealuetta ja loppukokeen. Jokainen aihealue tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta pääset etenemään loppukokeeseen. Jokainen aihealue sisältää teorian, harjoitustehtävät sekä käsitellyn aihealueen lääkelaskennan välikokeen. Suorittamalla aihealueen hyväksytysti, avautuu Sinulle seuraava aihealue ja pääset pääset etenemään opintojaksolla. Lääkelaskennan loppukoe on hyväksytty, kun olet suorittanut kaikki kokeen laskut oikein.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.