Non-stop
Course name Quality and safety
Course date 01.08.2022 - 31.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Jarmo Juuso
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.11.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Quality and safety

01.08.2022 - 31.12.2022

Course description

Sisältö

Laatukäsite, laatujärjestelmästandardit, yrityksen laatujärjestelmä: koneturvallisuusdirektiivi, CE-merkintä, käyttöturvallisuustiedotteet, tuotevastuu, aktiivinen ja passiivinen koneturvallisuus.

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää tuotteen ja toiminnan laadun sekä turvalliseksi suunnitellun koneen merkityksen asiakastyytyväisyyteen ja niiden yhteyden yrityksen menestykselliseen toimintaan. Opiskelija tuntee konedirektiivin vaatimukset ja osaa soveltaa niitä suunnittelutyössään. Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Moodletyöskentely: Kurssin suoritus on jaettu 3 tasoon. Tason 1 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat oikein-väärin väittämiä. Tason 2 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat drag&drop tyyppisiä tehtäviä ja tason 3 tentit (2kpl) soveltavia tehtäviä. Jokainen tehtävä kerryttää opiskelijan omaa pistesaldoa ja tehtävistä saadut pisteet on osa kurssin suoritusta. Moodlesivulle tullaan toteutuksen aikana tekemään lisäohjeistusta tarvittaessa. Moodlesivut ovat toteutuksen aikana pääasiallinen yhteydenpitokanava opiskelijoiden ja opettajan välillä.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.