Non-stop
Course name Quality and safety 5 op, nonstop
Course date 01.08.2023 - 31.12.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Jarmo Juuso
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 14.08.2023 - 15.11.2023
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Quality and safety 5 op, nonstop

01.08.2023 - 31.12.2023

Course description

Tavoitteet

Osaaminen:

Opiskelija ymmärtää tuotteen ja toiminnan laadun sekä turvalliseksi suunnitellun koneen merkityksen asiakastyytyväisyyteen ja niiden yhteyden yrityksen menestykselliseen toimintaan. Opiskelija tuntee konedirektiivin vaatimukset ja osaa soveltaa niitä suunnittelutyössään.

Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

Sisältö

Käsiteltävät asiat:

Laatukäsite, laatujärjestelmästandardit, yrityksen laatujärjestelmä: koneturvallisuusdirektiivi, CE-merkintä, käyttöturvallisuustiedotteet, tuotevastuu, aktiivinen ja passiivinen koneturvallisuus.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Nonstop, verkkototeutus: kaikki aineisto ja suoritettavat tentit löytyvät Moodlesivuita.

Moodletyöskentely: Kurssin suoritus on jaettu 3 tasoon. Tason 1 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat oikein-väärin väittämiä. Tason 2 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat drag&drop tyyppisiä tehtäviä ja tason 3 tentit (2kpl) soveltavia tehtäviä. Jokainen tehtävä kerryttää opiskelijan omaa pistesaldoa ja tehtävistä saadut pisteet on osa kurssin suoritusta. Moodlesivulle tullaan toteutuksen aikana tekemään lisäohjeistusta tarvittaessa. Moodlesivut ovat toteutuksen aikana pääasiallinen yhteydenpitokanava opiskelijoiden ja opettajan välillä.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.