Summer
Course name Recreational Use of Nature
Course date 02.05.2023 - 11.08.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Hospitality Management HUB
Teacher Maaria Berg
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 13.03.2023 - 18.04.2023
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Recreational Use of Nature

02.05.2023 - 11.08.2023

Course description

Tavoitteet

Pohjoisen luonnon erityispiirteiden kestävä hyödyntäminen luontokohteiden kehittämisessä sekä luontoaktiviteettien ja -elämysten tuottamisessa. Luonnon mahdollisuuksien monipuolinen hyödyntäminen virkistys- ja hyvinvointitoiminnassa. Luonnonsuojelun merkityksen ymmärtäminen osana luonnon virkistyskäyttöä.

Sisältö

Luontokohde; luontoaktiviteetit; luontoelämys; voimaannuttava luonto; pohjoisen luonnon erityispiirteet; luonnon suojelu ja kestävä käyttö.

 

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Katso tarkemmat tiedot opintojakson toteutussuunnitelmasta: https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/205014681?lang=fi

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.