Non-stop
Course name The development of the relationship with nature in the arctic environment
Course date 01.05.2023 - 30.11.2023
Institution Lapland University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Hospitality Management HUB
Teacher Tommi Haapakangas
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

The development of the relationship with nature in the arctic environment

01.05.2023 - 30.11.2023

Course description

Assessment criteria

Hyväksytty / Hylätty

Opintojakso arvioidaan hyväksytty (H) – Hylätty (Hyl).

Hyväksytty:

  • Osaat selittää luontokasvatuksen filosofian periaatteet ja eri tekijöiden väliset vuorovaikutukset luontosuhteen kehittymisessä.
  • Osaat ratkaista erilaisista luontosuhteista johtuvat tarpeet luontoliikunta aktiviteettien toteutuksessa
  • Opiskelija on suorittanut kaikki tehtävät hyväksytysti Moodlen työtilassa.

Course way of working and time table

Ointojakso on toteutettavissa täysin itsenäisesti verkkoympäristössä. Tehtävät, käytännön interventiot ja oppitunnit eivät ole aikaan tai paikkaan sidonnaisia.

Kurssilla käytetään tutkivan oppimisen pedagogiikkaa ja oppimen pohjautuu aikaisempaan kokemukseen, uusien kokemusten hankkimiseen ja teorioiden peilaamiseen omaan ammattialaan. Tieto rakennetaan itse oman kiinnostuksen mukaan.

Course additional info

Opiskelijat voivat ilmoittautua opintoihin ilmoittautumisajan sisällä, ja suorittaa opintoja toteutusajan puitteissa. Opintojen arviointi tapahtuu erikseen ilmoitetuissa aikajänteessä opintojen aikana.

Course enrolment info

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi