Spring
Course name Learn Russian Alphabet (CEFR A1.1)
Course date 08.01.2024 - 02.02.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 1 ECTS credit

Field 4everyone HUB, Languages and Communication HUB
Teacher Minna Iitti
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 17.12.2023
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Learn Russian Alphabet (CEFR A1.1)

08.01.2024 - 02.02.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija oppii venäläiset aakkoset sekä tutustuu niiden ääntämisen keskeisimpiin piirteisiin. Opiskelija tutustuu painokirjainten kirjoittamiseen sekä käsin että tietokoneella.

Opintojakson jälkeen opiskelijalla on perusvalmius lukea ja kirjoittaa kyrillisillä kirjaimilla. Opintojakso Venäjä 1 jatkaa venäjän alkeisiin siitä tilanteesta, että opiskelija jo osaa kyrilliset kirjaimet, joten tästä syystä opintojakso Opi venäjän aakkoset tai vastaavien taitojen hallinta on perusedellytys opintojaksolla Venäjä 1 jatkaville.

Tavoitetaso A1.1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla.

Sisältö

Venäläiset aakkoset, ääntämistä, venäläisten aakkosten kirjoittamista käsin ja tietokoneella.

Assessment criteria

Hyväksytty/Hylätty.

Course way of working and time table

Opintojakson oppitunnit pidetään tiistaisin 9.1, 16.1 ja 23.1.2024. Kokoontumiset klo 17-19.30 etäyhteydellä. Lopputentti tiistaina 30.1.2024 klo 17-19.30 myös etäyhteydellä.

Course info

Opettajan materiaali Moodlessa.

Tukena voi käyttää venäjän alkeisoppikirjoja kuten Kafe Piter 1, Pora 1 tai vastaava.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.