Spring
Course name French 1
Course date 22.01.2024 - 26.05.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB, Languages and Communication HUB
Teacher Henna Tiittanen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 08.01.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

French 1

22.01.2024 - 26.05.2024

Course description

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää ja osaa käyttää kohdekielen keskeisimpiä perusrakenteita ja suppeaa perussanastoa. Opiskelija tutustuu myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.

Tavoitetaso A1.1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla.

Sisältö

Aakkoset ja ääntämiseen liittyvät perusperiaatteet, yksinkertaista suullista ja kirjallista viestintää arkielämän tilanteissa (esim. itsestä ja perheestä kertominen, voinnin kysyminen, viikonpäivät, kulkuneuvot, kahvilassa ja ruokakaupassa asioiminen); keskeisiä rakenteita (esim. kysymyssanat, artikkelit, persoona- ja omistuspronominit, verbien preesenstaivutus, adjektiivien ja substantiivien suku ja luku, partitiivi, kieltosanat, prepositioita); kielenoppimisstrategioita.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Kontaktitunteja verkossa 1krt/(2-3h) viikko + itsenäisiä tehtäviä, Kirjallinen tentti EXAM-tenttiakvaariossa (HUOM!) Keskiviikkoiltaisin verkossa 16.00-18.30 (ei viikoilla 5, 10, 14 ja 18).

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.