Summer | Full
Course name Swedish written skills, Swedish oral skills
Course date 22.05.2023 - 25.08.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB, Health and Wellbeing HUB
Teacher Minna Iitti
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 13.03.2023 - 08.05.2023
Implementation plan
Course enrolment info

Swedish written skills, Swedish oral skills

22.05.2023 - 25.08.2023

Course description

Ruotsin kirjallinen taito 1,5 op ja Ruotsin suullinen taito 1,5 op -opintojaksot muodostavat kokonaisuuden. Opiskelijalla on molemmat em. opintojaksot suoritettuaan ammattikorkeakouluasetuksen mukainen suullinen ja kirjallinen kielitaito (virkamiesruotsi).

Ruotsi kirjallinen taito (hoitotyö): https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/205011386?lang=fi

Ruotsi suullinen taito (hoitotyö): https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/205011389?lang=fi

Toteutukset on tarkoitettu hoitotyön opiskelijoille.

Tavoitteet:

Opiskelijalla on ammattikorkeakouluasetuksen mukainen suullinen ja kirjallinen kielitaito. Opiskelija osaa lukea alaansa liittyviä tekstejä ja selviytyy tavallisimmissa työelämään liittyvissä suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttötilanteissa. Taitotasotavoite B1.

Sisältö:

Alaan liittyvä tekstit, alan keskeisen ammattisanaston kartuttaminen ja tavallisimmat asiakas- ja vuorovaikutustilanteet. Taitotasotavoite: B1.

Prerequisites

Edeltävät opinnot: taitotaso A2 – B1

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Katso lisätiedot opintojaksoselosteilta.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

HUOM! Ruotsin kirjallinen taito 1,5 op ja Ruotsin suullinen taito 1,5 op -opintojaksot muodostavat kokonaisuuden. Opiskelijalla on molemmat em. opintojaksot suoritettuaan ammattikorkeakouluasetuksen mukainen suullinen ja kirjallinen kielitaito (virkamiesruotsi).

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.