Non-stop | Full
Course name Brush up your Swedish!
Course date 07.01.2022 - 06.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 4 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Anni Jokiranta
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 22.11.2021 - 01.11.2022
Implementation plan
Course enrolment info

Brush up your Swedish!

07.01.2022 - 06.12.2022

Course description

Sisältö: Keskeiset rakenteet; perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet: Opiskelija osaa käyttää ruotsin kielen keskeisiä rakenteita ja keskeistä sanastoa sellaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa, jotka liittyvät tavallisimpiin arkipäivän tarpeisiin työssä ja vapaa-aikana. Opiskelija tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymistarpeensa.Opiskelijalla on valmiudet selviytyä tutkintoonsa kuuluvista pakollisista ammattiin suuntautuneista ruotsin kielen opinnoista. Tavoitetaso B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Opintojakso sisältää erilaisia itsenäisiä harjoituksia sekä välitenttejä.

Course info

Moodle.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.