Fall | Full
Course name German 1
Course date 13.09.2022 - 13.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Satu Jyllilä
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 30.08.2022
Implementation plan
Course enrolment info

German 1

13.09.2022 - 13.12.2022

Course description

Sisältö

Keskeiset rakenteet, kielenoppimisstrategioita, perussanasto

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin. Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

 

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Kerran vkossa 3 oppituntia (= 13 x 3 oppituntia). Tunnit pidetään tiistaisin klo 16:30-19 alkaen ti 13.9. Moodle-tentti pidetään viimeisellä kerralla eli ti 13.12. Vkolla 43 ei tuntia.

Lisätiedot opintojakson toteutussuunnitelmassa.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.