Spring
Course name German 2
Course date 16.01.2023 - 28.04.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB, Languages and Communication HUB
Teacher Monika Engel
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 21.11.2022 - 18.12.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

German 2

16.01.2023 - 28.04.2023

Course description

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan lisää kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä vahvistetaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista erilaisissa viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin. Tavoitetaso A2 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Sisältö

Keskeiset rakenteet, kielenoppimisstrategioita, perussanasto.

 

 

Prerequisites

Edeltävät opinnot: esim. Saksa 1- opintojakso tai vastaava osaaminen (A1-taitotaso).

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

Opintojakson 1.:lleoppitunnille osallistuminen on tärkeää, koska silloin sovitaan opintojakson suorittamiseen liittyvät keskeiset asiat ja aloitetaan opiskelu.

Oppikirja tulee olla käytössä ensimmäisestä kerrasta alkaen: Freut mich 1 (Blanco Arja, Kudel Pauli) ISBN 978-951-30141-7. Oppikirjasta opiskellaan kappaleet 6-12.

Toteutustapa

– aktiivinen osallistuminen annettuun opetukseen, enintään yksi poissaolokerta sallitaan

– itsenäinen opiskelu, oppikirjatehtävät, Moodlen itseopiskelumateriaali

– opintojakso päättyy valvottuun sähköiseen tenttiin opettajan Hill-huoneessa, tarkemmat tiedot Moodlessa

 

Opintojakson asioiden omaksuminen edellyttää oppitunneille osallistumisen lisäksi säännöllistä itseopiskelua Moodlen oppimisympäristössä.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.