Non-stop
Course name Social Media Opportunities for Work and Leisure
Course date 28.08.2023 - 31.07.2024
Institution Oulu University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Tanja Kangas
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 14.08.2023 - 01.06.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Social Media Opportunities for Work and Leisure

28.08.2023 - 31.07.2024

Course description

Tavoitteet:

Opiskelija hallitsee sosiaalisen median käsitteistön sekä osaa hyödyntää erilaisten sosiaalisten medioiden tarjoamia mahdollisuuksia työyhteisöissä. Opiskelija ymmärtää sosiaalisen median pelisääntöjen ja digitaalisen identiteetin muodostumisen periaatteita, hallitsee tietoturvaan liittyviä keskeisiä käsitteitä sosiaalisessa mediassa ja osaa käyttää sosiaalista mediaa työyhteisöjen työvälineenä.

Sisältö:

1. Sosiaalisen median perusteet ja käsitteistö 2. Millaisia sosiaalisen median välineitä, verkkoyhteisöjä ja palveluja on olemassa? 3. Mitä ovat sosiaalisen median pelisäännöt ja miten ne rakentuvat työyhteisöissä? 4. Mikä on digitaalinen identiteetti ja miten se muodostuu? 5. GDPR ja CC-lisenssit 6. Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää töissä ja vapaa-ajalla

Prerequisites

Ei vaadittavia esitietoja.

Assessment criteria

Arviointikriteerit hyväksytty/hylätty. Itseopiskeluun perustuvat Moodlen tehtävät suoritettava hyväksytysti.

Huomaathan, että arviointiaika opettajalla on kolme (3) työviikkoa. 

Opintojakson suoritettuasi sinun tulee siirtää suoritusmerkintä omaan ammattikorkeakouluusi sähköisesti Oma Opintopolku -palvelun kautta. Huomaathan, että suoritusmerkintä on siirrettävissä vasta muutaman arkipäivän kuluttua siitä, kun suoritusmerkintä on merkitty Oamkin Peppi-rekisteriin.

Course way of working and time table

Itsenäinen verkko-opiskelu.

Opintojakso pyörii nonstop -toteutuksena koko lukuvuoden ajan eli opintojakson opiskelun voi aloittaa omaan tahtiin lukuvuoden 2023-2024 aikana. Opintojakso tulee suorittaa 31.7.2024 mennessä.

Opintojaksolle ilmoittautuneet saavat lisätiedot ilmoittautumisen vahvistusviestissä (tarkistathan myös roskapostin).

Course enrolment info

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella avautuu 14.8.2023 klo 8.00. Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (“Ilmoittaudu”). Ilmoittautumisessa on käytettävä oman ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitetta. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta 1.8. alkaen (linkki “AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)