Spring
Course name Applied Programming
Course date 15.01.2024 - 09.06.2024
Institution Oulu University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Technology HUB
Teacher Timo Heikkinen
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 01.05.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Applied Programming

15.01.2024 - 09.06.2024

Course description

Tavoitteet:

Opiskelija ymmärtää ohjelmoinnin perusteet. Opiskelija osaa käyttää ohjelmointikielen perusrakenteita pienimuotoisten ohjelmien toteuttamisessa.

Sisältö: 

Ohjelmoinnin perusperiaatteet. Ohjelman perusrakenteet. Ohjaus- ja toistorakenteet. Muuttujat, taulukot ja osoittimet. Merkkijonot, tietueet sekä syöte- ja tulostusvirrat. Aliohjelmat.

Prerequisites

Ei vaadittavia esitietoja.

Assessment criteria

Arviointiasteikko: 0-5.

Course way of working and time table

Nonstop-toteutus verkossa.

Course enrolment info

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella avautuu 20.11.2023 klo 8.00. Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (“Ilmoittaudu”). Ilmoittautumisessa on käytettävä oman ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitetta. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta 7.12. alkaen (linkki “AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.)