Fall
Course name Strategic procurement expertise
Course date 01.10.2022 - 31.12.2022
Institution Lapland University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Business HUB
Teacher Marika Tuomela-Pyykkönen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Strategic procurement expertise

01.10.2022 - 31.12.2022

Course description

Osaamistavoite:

Opiskelija ymmärtää strategisen hankintajohtamisen roolin organisaatiossa ja osaa suunnitella hankintastrategian tukemaan organisaation strategisia tavoitteita. Lisäksi opiskelija osaa huomioida kokonaisvaltaisen hankintaosaamisen merkityksen hankintaorganisaation kehittämisessä.

Opintojakson sisältö:

Operatiivisen, taktisen ja strategisen hankintatoimen merkitys ja erot. Hankintastrategia ja sen eri elementit. Kokonaisvaltainen hankintaosaaminen ja hankintaorganisaation perustaminen ja kehittäminen.

 

Course way of working and time table

Kurssi on mahdollista suorittaa itsenäisesti lokakuun 2022 aikana siten, että itsenäisesti tehtävä raportti palautetaan Moodlen työtilaan 1.11.2022 mennessä.

Course enrolment info

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi