Fall
Course name Russian 1
Course date 10.10.2022 - 16.12.2022
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Languages and Communication HUB
Teacher Minna Iitti
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 15.08.2022 - 26.09.2022
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Russian 1

10.10.2022 - 16.12.2022

Course description

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää venäjän kielen keskeisimpiä perusrakenteita ja perussanastoa selviytyäkseen yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Opiskelija ymmärtää yksinkertaista puhuttua kieltä tutuista aihepiireistä. Opiskelija tuntee myös venäläistä kulttuuria ja venäläisiä tapoja. Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Prerequisites

Edellytettävät opinnot:

Opintojaksolle osallistumisen edellytyksenä on joko osallistuminen opintojaksolle V180027 Opi venäjän aakkoset tai vastaavat taidot.

Assessment criteria

Arviointiasteikko -5.

Course way of working and time table

Opintojakson tunnit pidetään HILL-etäyhteydellä verkon välityksellä viikolta 41 alkaen. Lisätiedot opintojakson toteutusselosteella.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.