Non-stop
Course name Framework of Interactive Counselling and Work Process in Change
Course date 30.08.2023 - 31.12.2023
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Päivi Muranen
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 14.08.2023 - 10.11.2023
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Framework of Interactive Counselling and Work Process in Change

30.08.2023 - 31.12.2023

Course description

Tavoitteet

Tilannearvion tekeminen asiakaskohtaamisessa. Teoreettisten viitekehysten tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen osana asiakastyötä. Tavoitteiden asettamisessa ja työmenetelmien valinnassa ja käytössä harjaantuminen. Muutoksen ohjaaminen ja sen ymmärtäminen. Vaikeiden asioiden puheeksi ottaminen. Kriisityön sekä pari- ja lähisuhdetyön perusteisiin tutustuminen.

Sisältö

Tilannearvio asiakastyössä: ratkaisukeskeinen, narratiivinen, kognitiivinen ja psykodynaaminen viitekehys; tavoitteiden asettaminen; työmenetelmien valinta; kriisityö; pari- ja lähisuhdeväkivaltatyö.

Assessment criteria

1-5.

Course way of working and time table

Opintojakson voit suorittaa 30.8. – 31.12 2023 välisenä aikana. Opintojakso on laajuudeltaan 5 op eli noin135 työtuntia. Tarkemman opiskeluaikataulun voit suunnitella itsellesi sopivaksi. Ehtiäksesi suorittaa opintojakson 31.12. mennessä sinun on kuitenkin aloitettava se viimeistään 22.11.

Opintojakson aikana osallistut yhteen verkkotyöpajaan, kun olet edennyt opintojaksolla sopivaan vaiheeseen. Työpajat ovat samansisältöisiä ja toteutuvat iltapäivisin (klo 13-15.30) 27.9., 25.10., 8.11., 29.11. ja 13.12.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Course enrolment info

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.