Spring
Course name WordPress Publishing Platform
Course date 23.02.2024 - 15.05.2024
Institution Karelia University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 3 ECTS credit

Teacher Juha-Pekka Leppänen
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 20.11.2023 - 14.04.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

WordPress Publishing Platform

23.02.2024 - 15.05.2024

Course description

Osaamistavoitteet ja sisältö

Opintojaksolla käytetään kotisivupalveluntarjoajan palvelimelle asennettavaa WordPress-julkaisujärjestelmää. WordPressin käyttämistä harjoitellaan niin blogimaisessa käytössä kuin oman tai yrityksen kotisivukäytössä.

Sisältöjä ovat: tietoturva, SSL, blogiartikkelit, ulkoasun suunnittelu, teemat, ulkoasun muokkaaminen ja käytettävyys, navigoinnin suunnittelu ja lisäosien tuomat mahdollisuudet eri toimintoihin.

Opiskelijan tulee ottaa opiskelun ajaksi käyttöön kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kotisivutila, jonka hinta-arvio opiskelun ajaksi on noin 20-30 euroa . Ohjeet tästä annetaan opintojakson alussa. Suotavaa, että kaikki käyttävät samaa palveluntarjoajaa, jolloin kaikilla on sama lähtötilanne ja mahdollisten teknisten ongelmien ratkaiseminen helpompaa. Myöskin opetusvideoissa käytetään samaa palveluntarjoajaa, jota opiskelijat tulevat käyttämään.

Assessment criteria

Arviointi hyväksytty/hylätty

Kaikki tehtävät suoritettu hyväksytysti = hyväksytty

Course way of working and time table

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina itsenäisesti oman aikataulun mukaan. Opintojaksossa ei ole kontaktiopetustunteja.

Verkko-opetus tapahtuu Moodle-oppimisympäristössä. Opiskelija suorittaa ohjelman käyttöön liittyviä tehtäviä ja palauttaa ne opettajan kommentoitavaksi Moodleen. Opettaja myös ohjaa ohjelman käyttöön liittyvissä ongelmatilanteissa Moodlen kautta. Opintojaksossa ei ole kontaktiopetustunteja.

Course info

Opiskelija tarvitsee tietokoneen, internetyhteyden, tietokoneen peruskäyttötaidot sekä perustaidot jonkin kuvankäsittelyohjelman (Photohop tai Gimp) tai piirustusohjelman (Illustrator) käyttöön sekä mahdollisuuden käyttää sitä.

Course enrolment info

Käytä ilmoittautumistiedoissasi ammattikorkeakoulusi sähköpostiosoitetta.

Opintojaksolle ei voi ilmoittautua ilmoittautumisajan päätyttyä.