.NET Core -ohjelmointi

-
3 OP

Ala:  Ohjelmointikielet, Tekniikan ja liikenteen ala

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Opintojakson osaamistavoitteet

Opiskelija osaa opintojakson suoritettuaan luoda ja kutsua rajapintoja (RestAPI), sekä luoda yksinkertaisia nettisivuja. Näiden lisäksi opiskelija on syventänyt C# -ohjelmointiosaamistaan.

Opintojakson sisältö

Opintojaksolla käydään läpi .NET Coren tarjoamat mahdollisuudet ja uusimmat ominaisuudet. Opintojakso koostuu teoriasta ja palautettavista projektimaisista tehtävistä. Opintojaksolla käydään läpi rajapinnan luominen ja kutsuminen, sekä yksinkertaisten nettisivujen tekeminen alusta loppuun. Opintojaksolla hyödynnetään uusinta .NET Core 3.0 versiota.

Arviointi: 
0-5
Muuta infoa: Opintojaksolla käytetään Visual Studio 2019-ohjelmistoa. Visual Studiosta saa ilmaisen version Community version, jonka voi asentaa omalle koneelleen. Vaihtoehtoisesti voit asentaa .NET Core Software Development Kitin ja Visual Studio Coden, tämä paketti toimii myös muilla käyttöjärjestelmillä kuin Windowsilla. Visual Studio on kuitenkin helpompi vaihtoehto. Postman on rajapintojen testaamiseen käytettävä työkalu, joka on hyödyllinen, mutta ei tarvittava ohjelmisto tällä opintojaksolla.
Opettaja(t): Averko
Email: averko@centria.fi
Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt: averko@centria.fi


Huom: Opiskelijaan ollaan sähköpostitse yhteydessä n. viikko ennen opintojakson alkamista. Mikäli opintojakso peruuntuu, ilmoitetaan siitä heti ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen: 18.11.2019 - 10.01.2020
Ajankohta: 29.01.2020 - 15.04.2020